The Definitive Guide to میوه عسل
The Definitive Guide to میوه عسل
Blog Article
بافت عسل به آن اجازه میدهد تا یک پوشش مخاطی مانند بر روی مری ایجاد کند و باعث تسکین رفلاکس شود.
مشورت با پزشک: اگر شما دارای آلرژی شدیدی به مواد غذایی هستید یا داروهای ضدآلرژی مصرف می کنید، حتماً با پزشک خود مشورت کنید قبل از استفاده از عسل به عنوان تکمیلی به درمان آلرژی.
در پایان با اندازه گیری قند خون ناشتا در این دو دسته نشان داده شد که اختلافی بین قند خون گروهی که عسل مصرف کرده بودند و گروهی که عسل مصرف نکردند وجود نداشت.
برای استفاده از عسل به عنوان درمان عفونت لثه، می توانید به این ترتیب عمل کنید:
گلوکز و فروکتز: این دو قندهای اصلی در عسل وجود دارند و به عنوان منابع اصلی انرژی در عسل عمل می کنند. این دو قند به صورت طبیعی در شهد گلها وارد می شوند.
عسل تنها غذایی در طبیعت است که هرگز فاسد نمیشود.[نیازمند منبع]
همچنین برخی از مطالعات نشان میدهد که عسل میتواند به بهبودی آسم و بیماریهای دستگاه تنفسی نیز کمک کند.
آنتی اکسیدان ها: عسل دارای آنتی اکسیدان های طبیعی مانند فنولیک ها و فلاونوئیدها است که از آسیب های اکسیدی بدن محافظت می کنند.
در این مطلب قصد داریم تا با نگاهی واقعبینانه و علمی، به بررسی جامع عسل طبیعی و خواص عسل بپردازیم تا شاید به شما برای مصرف موثرتر و بجای آن کمک کند و از انتظارات عجیب و غریب از این ماده کاسته website شود.
[۵۷] سازمان جهانی بهداشت عسل را بهعنوان درمانی برای سرفه و گلودرد، از جمله برای کودکان، توصیه میکند.[۵۸] این سازمان، به عسل بهعنوان تسکیندهنده و مادهای که تحریک و التهاب را کاهش میدهد، اعتقاد دارد که به تسکین سرفه به دلیل استفاده از عسل بهعنوان یک غشای محافظتی بر روی گلو کمک میکند.[نیازمند منبع]
اغلب عسلهایی که رنگشان تیره است، از لحاظ املاح معدنی غنیتر میباشد.[۲۹]
عسل در زندگی روحانی، اجتماعی و اقتصادی مصریان باستان نقش مهمی بازی میکردهاست. از حکایتهای بهجا مانده در پرستشگاهها و آرامگاه مردگان چنین بر میآید که عسل در آن روزگار از اهمیت بسیاری برخوردار بوده و در سنن قدیمی با اشاره به اهمیت دارویی عسل، به بیماران جهت درمان تجویز میشد.
عسل از مخلوطی از گلوکز و فروکتز تشکیل شده است که به عنوان قندهای طبیعی شناخته می شوند.
به دلیل اهمیت بالای زنبورعسل در گردهافشانی و افزایش باروری محصولات کشاورزی و میوهها، سازمان جهانی غذا و کشاورزی یا فائو روز ۲۰ مه هر سال را بهعنوان «روز جهانی زنبور» نامگذاری کردهاست.[۱۳]